tisdag 28 oktober 2008

Livstecken

Det här kan nog bli en följetong.. Fruktkonst bjuder jag på idag.. det såg minst sagt läskande ut i morgonsolen.. *Fram med kameran, genast*

Tistlar uppåt väggrana kan man säga. Den här rackaren hade ålat sig under en läkt dryga metern upp på väggen innan den klämde ut lite blad. Vistt är det snyggt?Och vi börjar krya på oss. Det är ju självklart influenssan som slagit sina klor i oss. Så här blir man ju inte av normal förkylning.

På lördag är det start för dom små gossarna igen. Klubbmästerskapet. Har sett att iallfall Conny hade tur med kusklottningen, Victorys kusk är tämligen obekant för mig.
Det jag surar över är förståss att dom smackade till med 80 m tillägg för Victory. Handikappern verkar visst tycka att han är rätt hygglig..

Det är då alla helgona eller halloween också då. Hur ska man göra med det? Fira eller vägra? Vi har ju iallafall inga gravar att gå till.. Det vore väl isåfall Alice grav, våran häst som ligger uppe i skogen begraven.
Det är ju egentligen en toppenhelg att fira, man har ju helt fria händer att skapa sig en egen tradition!!
Det får nog bli till att hedra dom döda djuren vi har ligger i frysen och laga nånting riktigt riktigt gott att äta....

Nästa vecka slaktas dom första baggarna. Två åker iväg för tjänstgöring. En till Mössebergsdjurpark och en till en privat besättning.

1 kommentar:

Koola Viola sa...

Tistlarna var riktigt läckra! Även om det är tokigt kan man inte låta bli utan tycka att det är vackert när byggnad och natur "krockar" på det viset. Vacker bild, säkert ännu vackrare i verkligheten :o)