lördag 25 oktober 2008

Tänk om det fanns en liten fé..

Som flaxade in här och röjde undan disk och tvätt och lekte med ungarna och desutom fixade fram god mat på bordet..

Ungefär så dålig är jag.. Har fått krypa till korset och besöka doktorn och få en laddning antibiotika och kortison och alvedon att äta.. Det är jag inte van vid.. Om jag haft riktigt ont i huvet, och varken extra sömn eller kaffe eller massa vatten har hjälp har jag tagit en halv alvedon.. eller en hel om det varit kris...

Men, är fortfarande miljöskadad sen yrket. Hade dom små gossarna till start.. In i det sista låg vi på soffan (Jörgen är inte heller frisk) och ojade oss och samlade mod.. Sen beväpnade vi oss upp till öronen med medikamenter samt dryck och annat och körde iväg med ponnysarna på trav.
Vi lämpade av dom till Ánna på stallbacken och bosatte oss på drive in på publiksidan.
Det var första gången för Jörgen, jag hade ju provat det en gång innan. Där satt vi och hade fredagsmys med fika och tittade på trav i våran bil.

Victory var nära att bli trea, det ahde han varit, men han fick prova ryckare för första gången och när en medtävlande körde över banmarkeringen så small det att han blev rädd.
Conny ledde några meter från start men sen gick det för fort för honom.
Resultat? Båda diskade.
Men vi hänger inte läpp för det, Victory var ju superbra, tills han felade. Det kan vi verkligen inte klandra honom för. Och Conny, det var ju första gången. Det är helt okej.

Nya tag, Klubbmästerskap för dom den första!

Och jag går o drar på mig filtar o ser på isdans med flickorna..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dig stumpan!
Kram

guba sa...

Krya på dig från mig med.
Bättre lycka med puttarna nästa gång.
Det sägs ju att det inte är målet som är det viktigaste utan resan.

Men i trav vete fan om det stämmer.