måndag 24 november 2008

En julklapp till mig själv


Från Cult, en fyrkantig porslinsgrej för värmeljus. Med "manchetter" i porslin som man byter efter årstid och tillfälle, eller inredningen..eller bara för att det är roligt.
Joanna och jag valde två röda brickor, som matchar Joannas stol perfekt ;) Och en vit med stjärnor på och en med en liten tomte på.
Då så, är det julpyntat och klart nu?
Sen har jag ett jätteroligt tips för alla som är lite historie.nyfikna.. Gunnar hade visst hittat en kanonsida där man kan förlora hur många timmar som helst på..Allra helst om man har en riktigt trög anslutning som vi lantisar har...
Hade sån tur att Rosendalen fanns med!!!! Och oj vad fint det har varit en gång. Huset var vitt och det var tillhörande grusgång på framsidan och man blir ju alldeless salig...
*Ingen fara, vi ska hjälpa dig att bli fin igen* (Mitt löfte till våran gård)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad rolig sida! Men himla trist att vår gård inte är med.. .inte ens denna delen av kommunen över huvudtaget....
Fast det är förstås kul att Rosendalen är med!

guba sa...

Hittade inte vår gård heller först, när jag utgick från vår kommun.
Norr ifrån grannkommunen så kom vi med. Beror ju lite på hur flygningen lades upp.

guba sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Familjen Färnevik sa...

Julklapp till dig själv är jättebra! Och vad är mysigare än levande ljus!?! (Själv blev jag plötsligt hemskt sugen på att stöpa ljus...)

Kikade på den hemsidan länge igår, men hittade tyvär inte våran gård, och inte heller förra... =( Men jag har inte gett upp ännu, de kan ju som guba säger finnas "ngn annanstans" beroende på hur de flygit!

humleblomster sa...

Hela filmen finns att ladda ner på nätet. Det måste till o med vara lagligt eftersom det inte finns nån som äger rättigheterna till den.
En bra julklapp ja =)
Imorgon ska jag kolla flygfoton med pappa, han har dessutom bättre uppkoppling än jag (orättvist då han inte ens äger nån dator)

Förresten är jag nyfiken på den där jättebra julklappen du kommit på, PM:a gärna o berätta!