torsdag 20 november 2008

Julpyssel igår

På bilden ser ni en interiör från Årbylund år 2000 tror jag... Om jag inte minns fel så är blommorna från ngn seger på travbanorna. Jörgen har lärt sig den hårda vägen, att komma hem med dyra kvastar som ändå bara vissnar har hann ingenting för ;) Men får han buketterna i pris är det en annan sak !

Julpyssel hade vi igår, tillsammans med andra likasinnade från byn. Rättare sagt så klår dom andra tjejerna här i Jäla mig med hästlängder i pyssel.. Dom är ju riktigt avancerade med stämplar och grejer..
Jag och Elina knåpade ihop lite julkort. Av själklara själ tänker jag förståss inte visa bilder på dom.
En mycket trevlig afton med fika så klart, och glögg med pepparkakor och lussebulle och Peter Jöback sjöng julsånger för oss.

1 kommentar:

Familjen Färnevik sa...

Vad mysigt med gemensam pysselkväll! Då får man ju dessutom lite inspiration från varandra! ( = kan härmas när fantasin tryter! =))

Skiljer sig "mitt" munkrecept fråm dina finska på ngt sätt? (Alltid kul att prova andra varianter också!)

Har aldrig provat att fritera i rapsolja, det blir kanske nästa grej. =) Den jag har hemma är dock betydligt dyrare än cocosfett, så den får inte vara med om sådana aktiviteter, men det finns ju billigare varianter på dunk eller så, i affären! Ska provas!