onsdag 31 december 2008

Året som gått

Det här är som bekant dagen då år 2008 summeras och läggs till handlingarna.

Försöker här så kortfatta som möjligt lägga upp året som vi kommer att minnas den!*Årets särklass viktigaste händelse, Miina föddes den 7 mars! Det kommer vi aldrig att glömma. och tre veckor senare kusinen Fredrik.

*Vår häst Prinsen lämnade jordelivet i början på året, för övrigt känns det som att alla vi känner har hållit sig vid liv. Tösen snuddade längs med slaktbilen, men klarar sig förhoppningsvis några år till bland oss :)

*För övrigt på hästfronten visade Henning att han behövde dra fötterna efter sig i Jäla skogarna ett tag till innan han äntrar tävlingsbanan, medans syrran gjorde klart godkännt ifrån sig.

*Våra kor var en riktig följetong på sommarhalvåret *fniss* Men efter blod, svett och tårar så lagar vi nu god mat på dom. Allting redde sig till det bästa till slut.

*Vi var på våran första husvagnssemester. Den har ju tidigare åren stått stationerad utanför Visby och agerat arbetarbostad åt oss istället.

*Elina började 4-5 årsverksamheten i höstas och sen dess har vi inte varit friska mer än en halv dag åt gången.

*Solvärmen kom igång och nu väntar vi bara på att fliseldningen ska fungera. Sen ska vi aldrig mer frysa.

*Jörgen lämnade verkstadsgolvet och blev en kontorsnisse i skjorta istället.

*Vi fick vårt efterlängtade sovrum och garderob renoverat.Det har överhuvudtaget varit ett händelserik år för oss som vanligt, nånting annat kommer det nog aldrig att bli förran på vi bor på Jäla kyrkogård permanent ;)

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig NyÅrsAfton! Vi ska fira "pensionären" med smörgåstårta (hans favorit), smälla några pyttesmå smällare, smacka i oss massa ost och vakta våra djur som kommer att vara livrädda för grannarnas fyrverkerier...

1 kommentar:

Anonym sa...

Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag er, hela familjen! Nyårsdesserten var en succé! Jättetack för receptet. Kram