lördag 31 januari 2009

Jag är aldrig sen på en utmaning!

PiLi skickade vidare detta till mig och jag hugger direkt!

Favoritstad:
Jag tänker o tänker.. Ställen jag gillar är sällan städer.. Känns en aning fantasilöst att kopiera PiLis svar.. Men jag gör det, det måste vara Visby !
förutom allt det hon skrev har Visby för m ig förknippats med lugn och ro, hade "förr i tiden" en husvagn som stog vid ett stall vi brukade hyra. Hade 2 .5 starthästar med där och bodde där un der några v eckor v arje år. Det var helt un derbart att bara ägna mig åt dom få hästarn a h elt och håller och däremellan göra cykelutflykter omkring. Helt perfekt!

Favoritdryck:
Dricker alltid vatten till maten och vatten när jag är törstig.

Galnaste jag gjort:
Tja, det finns ju en del som inte lämpar sig i text.. *rodnar* men räknas mina flytt som galet? Jag och v i brukar packa ihop vårat pick o pack och flytta dit näsan pekar. Vi brukar inte gå o fundera på saker "ni skulle vilja göra", utan v i skrider g enast till verket. Om det så är att dra till Italien på kort varsel eller flytta en hel gård med allt vad det innebär 35 mil.. Men nu är det nog färdigflyttat tills vi blir fgamla och skröpliga :)

Vad jag gör inom 10 år:
Det är väl uppenbart ? Fostrar barn och bygger på våran gård. Minst 10 år kommer det att ta enligt dom senaste beräknimngarna ;)

Favoritplagg:
Träningsbrallor och fleecetröja och mormors raggsockar, det är allt jag begär.

Sjukaste dröm:
Nä, det går inte att ranka vilket som är sjukast, jag drömmer så sjuka saker att jag behåller alltihopa för mig själv ;)

Sådär jag, då var det fixat. Och jag utmanar SKUMME!

Inga kommentarer: