onsdag 7 januari 2009

Mission impossible och pulka-åkning

Skit, det är tydligen nåt internt fel så jag kan inte föra över några vinterbilder :(

Det trillade ner nånting vitt och fluffigt från himlen inatt. Hejdå till skridskoisen och hej till pulkabacken!
Ett par timmars pulkaåkning hjälpte till i stegutmaningen.. 15000 nånting steg hade jag tills alldeless nyligen.. tittade på stegräknaren..och den är stendöd :(
Jag funderar också om det är rättvist att ha stegmätaren på sig när man åker pulka? Det trillar ju dit en hel drös med steg trotts att man sitter på rumpan i en pulka? Hur gör ni andra när ni kör häst? Lägger ni ifrån er mätaren? Vet sen tidigare att det rasslade på bra med steg när man satt bakom en häst.. :)


Jag har värsta städrycket... Det brukar iförsig inte bli så mycket synligt, när jag sätter igång med städning går jag in på djupet så att säga. Tömmer hyllor och lådor som knappt går att få igen....
Försöker också plocka ihop pussel och spel som dräller överallt i hela huset..det är det som är det omöjliga uppdraget... ;)

5 kommentarer:

Skumme sa...

Man ska ju städa inifrån och ut säger de som vet...så då gör du ju helt rätt :-D.

Angående stegen så reagerar verkligen mätaren på andra rörelser än gång? Min är väldigt trög i alla fall verkar det som...tömkörning tycker jag är OK, likaså pulkasläpande uppför backen...men när man sitter still i vagnen/pulkan...njae....;-)

guba sa...

Jag har ju stegräknare i mobilen, räknaren stänger jag av mede ett par knapptryck så fort jag sätter mig i bilen eller bakom hästen.

En dag när telefonen var ny hade jag åkt bil på grusvägar och knappt gått ett steg under dagen.
Skaket hade gett över 10000 "steg", eftrer det stängs den alltid av.

Barnaktiviteter är bra märkte jag när jag skottade isen häromdagen, 15 000 steg bara på det, hej och hå.

Familjen Andersson sa...

Nackdelen med vanlig stegräknare, den går inte att stänga av.. Men att lägga ifrån sig den går ju bra.. Men sen ska man komma ihåg igen ...

Familjen Färnevik sa...

Min stegräknare är inte alls så känslig... Får absolut inte ett endaste steg av vagnsåkning... Pulka har jag inte testat i år. Men klart inte sådana icke-steg inte kan räknas? Tömkörning måste ju absolut räknas däremot, för det är då jobbigare en vanlig promenad!

Familjen Andersson sa...

Fats man blir bra svettig av pulka-åkningen, det är ju ändå mest spring för min del att dra pulkor :)
Men nu verkar det som pulkavädret tog slut lika fort som det kom och stegräknaren är andå kaputt så..