fredag 9 januari 2009

Snön är ett minne blott..

Notera storleksskillnad, dom är jämngamla alla tre! :)
Hunden är alltid med! Där ungarna är, där är hunden!

Nu funkar det att lägga in bilder iallfall... Så här får ni se hur det såg ut för ett par dagar sedan.


Nu är det vanligt trist lerblött igen. Även om solen har behagat visa sig. Jag törs påstå att det var den första vårdagen idag, som minigrisen redan påpekat i sin blogg. Vi bor bara ett stenkast (med mått från landet) från varandra, så det är inte så konstigt om vi upplever samma sak.

Jag har gått omkring o kikat lite i rabatterna och landet o fingrat lite på bärbuskarna.. Snartvinbären jag flyttade på i höstas verkar ha klarat sig ganska bra, härliga knoppar på gång iallafall.
Jodå, tiden går fortare än man tror och snart är det full fart igen.. Om inte annat så i små burkar på fönsterbrädan iallafall.. Tror visst det kan vara dags att börja kika lite i frökatalogerna igen..?
Stegutmaningen sket sig.. Jag åker ju inte till stan enbart för att byta stegräknarten mot en ny.. Det får bli när jag får ett ärende till..
Typ nästa vecka ska jag in med skinnen till bussgods för att skickas till beredning. Har nu saltat dom och i helgen ska jag skaka dom ordentligt, vädra dom på staketet och borsta dom fina. Sen rullar jag ihop dom i stenhårda buntar och packar dom i plast och trycker ner i en kartong.

4 kommentarer:

Skumme sa...

Tråkigt med stegräknaren...men du, enligt de nya reglerna får du ju räkna bort de 10 sämsta dagarna!:-)

Anonym sa...

Åh jag har inte kollat in bärbuskarna, det måste jag ju göra! Så fort tjälen gått ur jorden, ska jag sticka ner några pinnar av svartvinbärsbusken så jag får fler buskar. Ha en skön helg! Kram

Anonym sa...

Ja, jag har nu fotat och även lagt ut bild på de vackra knopparna!

Sarah James Larsson sa...

Snälla, prata inte för högt om knoppar och sånt...vissa har lovat start trädgårdsverksamhet i år...F*N vad tiden går (för) fort! Vilka snygga grisar förresten.