söndag 2 augusti 2009

En smidig liten manick att skära tapet med, ajöss tapetkniven, typ..

Jag har äntligen fått tummen ur och ändan ur vagnen osv. Har satt upp den där sista biten tapet som fattades i matrummet.

Det här däremor gillar jag inte... Kalla mig gammelmodig om du vill, men nog känns det bätter att stryka tapetklister än plaska med vatten!


Nu kan man frossa ohämmat i god mat!

Lammkött med lätt kokta färskisar o morötter, wokat med purjo och sockerärtor och gul lök. Mycket svartpeppar och salt. En gräddfilsdressing med hackade örter till.

Tog med en liten sommarbukett på bilden, härligt att ta in en liten bunt blommor ibland, det fixar tjejerna så gärna!
Idag fick vi nånting vansinnigt gott till efterrätt. Jag kokade en burk kondenserad mjölk i 3 timmar. Det blev riktigt god kola-såsaktig sås. Fast om jag får säga min meningen påminde det mer om messmör. Men messmör med vinbär och vaniljglass var riktigt supergott. REKOMENDERAS i dessa tider :)2 kommentarer:

Anna sa...

Inte gammalmodig, man ska kladda med tapetklister på tapeten, inte på väggen som de flesta tapeter idag. Vatten.. vad är det för tapeter? Var nog för länge sedan jag satte upp tapet verkar det som. Kram

Familjen Andersson sa...

Förklistrade Gammelsvenska tapeter. Man drar dom genom ett vattentråg. Det ska tydligen vara smidigt..men vet i sjutton...