måndag 25 februari 2008

Hund ull

Ligger det precis överallt! Han fäller alldeless kopiöst när han sätter igång med det!
Idag tog vi hundskrapan och skrapade av honom tonvis med hår, tjejern tyckte det var jätteskoj att springa ikapp med tussarna , det blåste rätt så friskt, det yrde hundhår åt alla håll!
Har en väldigt smidig lite metallskrapa med små taggar på, det måste vara världens bästa uppfinning för att borsta hundar med!!!

Har idag fått igång webbkameran också, hur kul som helst, pratade förstås genast videosamtal med Åsa..Så ni som har, välkommen att ringa upp mig ;)

Det är rena lyxen att Jörgen jobbar halvtid, vi hinner knappt märka att han är borta på förmiddan. I eftermiddags tog han med sig Elina ut och jag o Joanna sov..

Tjejerna och jag har gjort en insatss i hönshuset idag. Skottade ur åt bådehöns o ankor. Det blir så fint när det är fräschy spån inlagt, jag skulle kunna sitta där hur länge som helst och bara titta på hönsen och särskillt ankorna!
Apropå titta på dom så gör Joanna gärna det också. Idag hade hon klättrat upp på en bock på baksidan av hönshuset och satt där o tittade på ankorna när dom simmar..Hon tyckte det var mysigt, att det har hon ABSOLUT rätt i. Det är det som ankorna är till för, man ska titta på dom när dom simmar!

Nu ska jag inspektera det jag har i ugnen.. Började med att baka surdegslimpor sisådär runt 4-5 i eftermiddags............ Det har gått så där med dom... Dom är i ugnen nu.. Undrar om dom överhuvutaget är ätliga längre.. Överjästa så det räcker o blir över.. Det går inte alltid som jag tänkt mig... :)

2 kommentarer:

Anna sa...

Jasså du har inte ploppat än!?
Härligt att jörgen är hemma lite mer nu, förstår att du är glad för det. Vad är det som händer.. har ni en travare med på en tävling? V75 eller annan? Må gött och krama både barn, man och mage

Familjen Andersson sa...

Närmast har vi Henniing som ska kvla..Så det ären bit kvar till att han syns på TV..Men sen så ;)